top of page

Grupo az radio

Público·141 miembros

[S1E4] The Rock On Which It Is Built


DOWNLOAD >>>>> https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fblltly.com%2F2tDtmG&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3CZvcHkRagEZ3bM-lDO1t_



[S1E4] The Rock On Which It Is Built


[23:00] Troy Hudson: The mole is not infallible. It can be stopped by an unfortunately sized or shaped rock in the subsurface. We are landing at a location where there are very few rocks on the surface, and we have many indications that we've got quite a distance of broken up ground, to dig through with very few rocks. Nonetheless, there is a possibility that the mole might impact a rock or some other sort of impenetrable barrier that prevents it from going further. We can still do the science, but we need to account for those disturbances that are propagating down from the surface, those annual temperature variations which affect our data. And if we impact a rock at an unfortunate depth, like some depth that's too shallow for us to use, it's unfortunate, but that's what Mars can throw at you.


In the final episode Piers and Caroline's journey starts on the Greek island of Anti Paros, to visit a nine-bedroom house that is hidden beneath the landscape and yet still achieves stunning sea views. As they discover, the green roof allows the underground spaces to be invisible so only the pool terrace and white-washed walls are on view.Their next stop takes them to the lush valleys of the Swiss Alps, where the owner architect made his four-bedroom house so invisible it has to be accessed via a tunnel from the traditional agricultural barn that was already on the site. Piers and Caroline emerge into the main house, its concave fa?ade revealing panoramic views of the surrounding mountains.Next it's over to New Zealand's South Island, to a house that was built underground to soften the impact on the indigenous landscape while at the same time being heavily engineered to withstand the threat of earthquakes. Dynamite was used to excavate 5,000 cubic metres of earth and rock to create the three-bedroom main house and annex, constructed from concrete and cloaked with an engineered wing-shaped roof.Lastly, Caroline and Piers cycle to visit a very different underground house nestled in a nature reserve in the outskirts of Amsterdam, Holland. The four-bedroom family house was created by deep excavation and then by stacking the bedrooms and bathrooms across three floors on the north side, allowing for a huge light-filled open-plan living space facing south. 781b155fdc






Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...
bottom of page