Priceasna Doamne Eti A Mea Iubire
LINK --->>> https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fbytlly.com%2F2tDaSh&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0eJeGqm3BKJmh9YQqaWWUM
Priceasna Doamne Eti A Mea Iubire
5. Ai mil Iisus ! Ai mil de mine, ai mil Iisus Ascult-m ziua inoaptea i seara Tot dorul din suflet plngnd i L-am spus i totuintr-una mi crete povara. M-nconjur valuri i fl cri m-ncing i-n fact zarea se-ntinde pustia Ai mil de mine Iisus s-nving Cnd fiareleurl i vine urgia. Strin mi-e casa, strini mi-s ai mei Cu ur-mirscumpr iubirea de Tine Cnd, inima-i pierde puterile ei Ai mil , aimil, Iisuse de mine. Departe-i izvorul i setea mi-e grea Departe-ialinul i inima-i par Ai mil , Iisuse, de dragostea mea Cnd ziua enoapte i zorii s sear Aeaz-mi Iisuse al Crucii srut Pe frunte, pebuze, pe ochii cu ran i-mi binecuvnt sub dulcele scut Iubirea dinuna i crucea din dou.
Ascult Doamne, ruga mea Ce-o-nal ades spre Tine, Ascunde-m-niubirea Ta i f ce vrei cu mine! Atia Doamne-ar fi dorit S plec delng Tine Dar n-am plecat, c Tu i-ai dat, Viaa pentru mine! Cu sngescump m-ai ctigat i m-ai atras la Tine, n palma-i sfnt m-ai spat Sfiu pe veci cu Tine! Atunci cnd nu pot s-neleg Ce planuri ai cumine Vorbete-mi, Tu, prin Duhul Sfnt S merg doar dup Tine! Cci nusunt nimnui dator Dator i sunt doar ie S Te urmez o Domnul meu Aicin pribegie. S Te iubesc cum n-am iubit Pe nimeni niciodat, Cu limbide foc, ceresc Iisus, Aprinde-mi viaa toat!
Chiar dac-attea valuri, Doamne, Se npustesc n viaa mea Eu tiu cTu mi eti scparea i pentru veci ndejdea mea. Chiar dac-atia noriIisuse M-mpiedic s Te zresc Te simt att de-aproape Doamne, C nu tiucum s-i mulumesc. Chiar dac cei mai dragi Iisuse Nu m-neleg, saum-au uitat mi e de-ajuns c sunt cu Tine mi e de-ajuns c suntsalvat. mi e de-ajuns a Ta iubire Cnd merg pe drumul Tu curat CciTu eti totul pentru mine Eti viu, eti Sfnt cu-adevrat! Tu-mi etindejde i lumin Mi-eti adpost de orice ru
Tu cu rbare-ai ateptat Cu Duhul Sfnt m-ai mbrcat, i ani ntregim-ai nvat S merg n pas cu Tine. Dar azi privind lumina Ta i faa Tacea dulce, i mulumesc de mii de ori i vreau s-i spun Iisuse: C nu-isuspin att de greu Pe ct de mare-i harul Tu i izbvirea care-o daiPrin jertfa de pe Cruce. C nu-i iubire ca a Ta Cu drag sne-nconjoare, C nu-i putere ca a Ta S ne in pe Cale. C nu e soaremai mre i nici ales ntre alei, S mngie n ceasul greu Fptura miniiTale.
Fr Tine nu-i sub soare Nici via, nici culoare. Numai Tu, Iisuse,Doamne Te ocupi de orice floare Dnd mireasm-mbietoare. Fr Tine nu-iodihn, Doar pcate i ruin. Numai Tu, Iisuse, Doamne Te ocupi deorice vin Dnd iertare i lumin. Fr Tine nu e pace, E durere i eteam. Numai Tu, Iisuse, Doamne Te ocupi de orice floare i i tornibalsam pe ran. Fr Tine nu-i iubire, E pustiu i amgire Numai Tu,Doamne, Iisuse Prin iubirea de pe Cruce M pzeti de pustiire. FrTine nu-i dorin
57. Fii cu mine-n orice loc De acum toat viaa mea Eu mi-o pun nslujba Ta Fii cu mine-n orice loc Asta Doamne eu Te rog i ale melemini le ia S lucreze-n via Ta i picioarele de-acum S urmeze al Tudrum i sfinete glasul meu S Te laude mereu Sufletul mi-l f curat Cas-i cnte nencetat Libertatea i jerfesc Tot ce-i sfnt i druiesc niubire s m iei F cu mine tot ce vrei Doamne, Dumnezeule ceresc D-miputere c-mi doresc S pot cnta cu-nlesnire A Ta cereasc mrire FiiDoamne cu ndurare i-mi iart pcatul mare
58. Glorie cntai Refren: Glorie cntai i v bucurai Domnul Iisusiubire ne-a adus Iubire ne-a adus Adevr v zic Nu v temei de nimicDomnul Iisus iubire ne-a adus! El pe cuce s-a jertfit A-nviat i-abiruit Domnul Iisus iubire ne-a adus! Iubire ne-a adus Refren Astzifiece pcat El cu snge l-a splat Domnul Iisus iubire ne-a adus!Dumnezeu cel sfnt A iubit acest pmnt Domnul Iisus iubire ne-a adus!Iubire ne-a adus Refren Haide a ne ruga
Vie-mpria Sa Domnul Iisus iubire ne-a adus! n lumin s trim S numai pctuim Domnul Iisus iubire ne-a adus! Iubire ne-a adus RefrenDoamne Dumnezeu meu Nu m prsi la greu Domnul Iisus iubire ne-aadus! Iubire ne-a adus Refren
68. Iisus te cheam Refren: Vino, Iisus te chem Vino acas copiliubit Vino, acum te-ntoarce Vino i vei fi fericit. De ce nu vii depe crri strine? De ce nu vii acas copil iubit? Eti zb